Winnen: 2x2 kaarten voor Incubate

Incubate 2016
Winnen: 2x2 kaarten voor Incubate
Door GraciaVisscher op 05 september 2016 - 11:51 1 Van donderdag 8 t/m 11 september strijkt Incubate Festival weer neer in de Tilburgse binnenstad. 16 locaties waar meer dan 100 nationale en internationale cutting-edge en vernieuwende artiesten op het podium staan.

Wie dan zoal? Denk aan The Thurston Moore Group (USA, ex-Sonic Youth), het psychedelische La Hell Gang uit Chili maar ook de IJslandse DJ. Flugvél Og Geimskip met electro-horror. En goed nieuws, Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor een Incubate-dag naar keuze!

Wil jij deze graag winnen? Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Incubate Festival'. Vergeet daarbij niet aan te geven welke dag je wilt gaan. Om dit te beslissen, bekijk hier de line-up per dag.

Deze actie loopt t/m 7 september.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefShirma rouse

EERSTIE EDITIE FESTIVAL SACRED SONGS IN DEN HAAGIn december strijkt een gloednieuw festival neer in Den Haag. Festival...

Groezrock 2016

GROEZROCK MAAKT DATUM 2017 EDITIE BEKEND Het Belgische Groezrock Festival heeft voor de 2017 editie de datum bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.