Cody ChesnuTT, Mick Jenkins, Palmbomen II en meer toegevoegd aan REC.

Mick Jenkins
Cody ChesnuTT, Mick Jenkins, Palmbomen II en meer toegevoegd aan REC.
Door sjoertb op 06 september 2016 - 13:32 1 De organisatie van het nieuwe Rotterdamse festival REC. heeft zojuist een nieuwe lading namen aangekondigd. Eerder wisten we al dat Santigold, SBTRKT, Skepta, Rhye, Mount Kimbie, Stormzy en Mayer Hawthorne naar het festival komen.

Nu zijn Cody ChesnuTT, Mick Jenkins (foto), Noname, Palmbomen II, Objekt, Palm Trax, Ata Kak, Joey Purp en Thom Sonny Green (van Alt-J) toegevoegd aan het festivalprogramma.

REC. bedient de muziekliefhebber die niet in één hokje te vangen is met een live en dj programmering tussen 17 en 5 uur, twee dagen op rij. De headliners staan in de grote tent geprogrammeerd, de underground-tegenhangers en dansbare subcultuurhelden in de omliggende zalen. In het gebied rond de Luchtsingel vinden de optredens plaats in Annabel, Hiphophuis, Bar, Transportbedrijf, Perron en het parkeerterrein aan de Schiestraat.

In het kort
MTV presents REC.
Vrijdag 4 en zaterdag 5 november | 17.00 – 5.00 uur
Central District Rotterdam
Voorverkoop via www.REC.nl
Weekendtickets: €60

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Epic Metal Fest1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR EPIC METAL FEST MET O.A....De maand oktober wordt op oorverdovende wijze gestart in Tilburg. Op de...

greendaynewsss.jpg

GREEN DAY EERSTE HEADLINER HURRICANE FESTIVAL... Eerder vandaag werd al bekend dat Green Day naar Nederland en België komt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.