Festival Stille Nacht presenteert eerste namen (UPDATE)

Stille Nacht
Festival Stille Nacht presenteert eerste namen (UPDATE)
Door Cartman91 op 26 september 2016 - 14:18 1 Het reizende festival Stille Nacht, 17 en 19 december respectievelijk in Lelystad en Rotterdam, heeft voor de editie in Lelystad de eerst namen bekend gemaakt.

Dit zijn dan Benjamin Francis Leftwich, Danny Vera, Amongster, Matt Winson en Assorted Travellers. Op het festival kan je singer-songwriter, americana en indiepop muziek horen in Poppodium Underground te Lelystad.

Tickets voor het festival in Lelystad zijn al verkrijgbaar via deze site en kosten 22,50 euro per stuk (inclusief servicekosten). Aan de deur koop je een kaartje voor 25 euro.

Update: Inmiddels zijn ook voor de Rotterdamse editie de eerste namen bekend gemaakt. Dit zijn Benjamin Francis Leftwich, Amongster, Mick Flannery, L.A. Salami, Dan Owen en Michael Nau. Het festival in Rotterdam vindt plaats in Rotown, Paradijskerk en Arminius op 19 december.

Een kaartje voor het festival in Rotterdam kost je 25 euro (exclusief servicekosten). De early-bird tickets zijn al uitverkocht.


Rec.

LIANNE LA HAVAS NAAR REC. FESTIVALHet REC. Festival, dat op 4 en 5 november in Rotterdam plaatsvindt, maakt...

london calling

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR LONDON CALLING IN PARADISO! Explosions in the Sky , Wild Beasts , Twin Peaks, The Duke Spirit,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.