FeestDJRuud en Peter Pan Speedrock geven laatste festivalshows op FestyLand 2016

Peter Pan Speedrock
FeestDJRuud en Peter Pan Speedrock geven laatste festivalshows op FestyLand 2016
Door ThomasS op 27 september 2016 - 11:43 1 FeestDJRuud en Peter Pan Speedrock hebben beide aangegeven dit jaar te stoppen na jarenlang zeer succesvol door binnen- en buitenland getourd te hebben. Maar eerst wordt er nog flink uitgepakt bij hun aller, állerlaatste festivalshow tijdens FestyLand en zetten ze grof geschut in!

FeestDJRuud XXL
Met FeestDJRuud stap je in een rollercoaster ride die je gegarandeerd mee terug neemt naar de tijd van je leven, laat zingen en springen op de hits van nu en je stiekem alvast voorstelt aan de knallers van de toekomst. Tijdens FestyLand haalt FeestDJRuud alles uit de kast en zet hij niet zomaar een show neer, maar een XXL show! Wat dat inhoudt? Er bij zijn is meemaken!

Peter Pan Speedrock
Een internationale afscheidstournee in 2016 wordt het laatste hoofdstuk in het jongensboek van ’s lands hardst werkende rockband Peter Pan Speedrock. Alle dromen zijn uitgekomen, alle ambities waargemaakt. Het Peter Pan Speedrock-verhaal is verteld, het boek mag dicht. Maar niet voordat de rockers nog eenmaal de PulFiction omtoveren tot een zwetende, dampende moshpit! Wie durft?

bjork_news.jpg3

BJÖRK GEEFT EXCLUSIEF OPTREDEN TIJDENS ICELAND AIRWAVESOp het IJslandse festival Iceland Airwaves, 2 t/m 6 november in Reykjavik,...

Rec.

LIANNE LA HAVAS NAAR REC. FESTIVAL Het REC. Festival, dat op 4 en 5 november in Rotterdam plaatsvindt, maakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.