Winnen: 2x2 kaarten voor Come As You Are (o.a. Claw Boys Claw en Green Lizard)

Green Lizard 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Come As You Are (o.a. Claw Boys Claw en Green Lizard)
Door ThomasS op 25 oktober 2016 - 15:26 1 "Come as you are, as you were, as I want you to be..." Deze Nirvana-classic kent iedereen. Een nummer dat je meteen terug brengt naar de alternatieve rocksound van de jaren '90. In Eindhoven is een tof festival voor fans van distorted gitaren. Naast enkele Nederlandse bands als Green Lizard (zie foto) komt ook Republica spelen, een band die zelden in Nederland live te zien is.Op 18 november vindt Come As You Are plaats in het Klokgebouw (Eindhoven) en jij kan er zomaar bij zijn! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit festival!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Come As You Are'.

Deze actie loopt t/m 31 oktober.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefKliko Fest2

NEW BOMB TURKS EERSTE NAAM VOOR KLIKO FESTDe eerste naam voor Kliko Fest is bekend gemaakt. De Amerikaanse garagepunk...

boerenrock

BOERENROCK STOPT ERMEE NA 27 JAAR Het zijn droevige berichten voor de festivalliefhebber, maar ze komen helaas...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.