Todd Hansen (SXSW) opent Eurosonic Noorderslag conferentie

Eurosonic Noorderslag
Todd Hansen (SXSW) opent Eurosonic Noorderslag conferentie
Door ThomasS op 01 november 2016 - 12:45 1 De conferentie-directeur van South by Southwest opent de Eurosonic Noorderslag conferentie 2017. Todd Hansen geeft als keynote spreker van het Buma Music meets Tech-programma de primeur over de nieuwste ontwikkelingen en trends op tech- en muziekgebied. De conferentie vindt van 11 tot en met 14 januari plaats in De Oosterpoort in Groningen.

South by Southwest is de toonaangevende conferentie voor tech, film en muziek in de Verenigde Staten en werkt als een incubator voor creatieve, digitale en cutting-edge tech initiatieven. Tijdens de keynote geeft Hansen uitleg over de nieuwste ontwikkelingen en trends op tech- en muziekgebied, en licht hij een tipje van de sluiter over de concepten die tijdens SXSW gepresenteerd worden. Daarnaast maakt Hansen deel uit van de Buma Music meets Tech Award jury en bepaalt hij mede welke start-up van het pitchprogramma de Award wint. Start-ups kunnen zich via de website aanmelden voor het pitchprogramma op Eurosonic Noorderslag 2017.

Buma Music meets Tech
Buma Music meets Tech is opgezet door Buma/Stemra, dat start-ups ondersteunt en stimuleert om de groei te versnellen. Buma Music meets Tech biedt hen een platform voor het promoten en het onder de aandacht brengen van de diensten bij zowel professionals als publiek. Tijdens Eurosonic Noorderslag organiseert Buma Music meets Tech een pitchprogramma voor startups en een conferentieprogramma over innovatie. Start-ups kunnen zich via de website aanmelden voor het pitchprogramma op Eurosonic Noorderslag 2017.

EPIC
Eurosonic presenteert nog een aantal conferentielijnen, zoals de European Production Innovation Conference (EPIC) waar onder andere innovatie, health & safety en duurzaamheid in het live produceren van evenementen ter sprake komt. Het Innofest programma, waarin festivals als proeftuin fungeren voor nieuwe technieken en technologie, is opnieuw een onderdeel van de conferentie.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Freeze festival

LIJSTJE NIEUWE NAMEN VOOR FREEZE FESTIVAL (O.A....Voor het Freeze Festival zijn er maar liefst 13 namen aan de line-up...

mtv ema

GREEN DAY VOLGENDE TOEVOEGING MTV EMA'S Aanstaande zondag (6 november) worden eindelijk de European Music Awards...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.