Noorderslag is bijna compleet (nieuw bevestigd o.a. Celine Cairo en Kim Janssen)

Celine Cairo
Noorderslag is bijna compleet (nieuw bevestigd o.a. Celine Cairo en Kim Janssen)
Door ThomasS op 22 november 2016 - 12:16 1 Het programma van Noorderslag is bijna compleet met de bevestiging van 45ACIDBABIES, Aafke Romeijn, Bartek, Canshaker Pi, Celine Cairo (zie foto), Fata Boom, Kim Janssen, Koffie, Komodo, Linde Schöne, MICH, Michelle David & the Gospel Sessions Extravaganza, Noisia ‘Outer Edges’, SFB, SMIB en hiphop collectief Rotterdam Airlines (BKO, Jairzinho, Kevin, Lil Saint en Sevn Alias).

Vorige week werd bekend dat NPO Soul & Jazz een eigen Noorderslag-podium host met Darlyn, de Nachtdienst, Pink Oculus en Steffen Morrison.

Noorderslag YUNG! en Eurosonic tickets beschikbaar

De passe partouts en de reguliere kaarten voor Noorderslag zijn uitverkocht. Er zijn nog wel Noorderslag YUNG! tickets beschikbaar voor bezoekers onder de 18. Er ook nog tickets verkrijgbaar voor Eurosonic donderdag/vrijdag en woensdag. Ten slotte is het nog mogelijk om een conferentie registratie te kopen, deze biedt ook toegang tot het volledige festivalprogramma.


Download Festival

EERSTE EDITIE DOWNLOAD FESTIVAL IN MADRID MAAKT...Download Festival is een groot en bekend festival in Engeland (waar dit...

angelolsen1

ANGEL OLSEN EXCLUSIEF IN TIVOLIVREDENBURG EN NAAR... De Amerikaanse zangeres / gitariste Angel Olsen begon ooit als achtergrond...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.