Grootste festival van Schotland, T in the Park geannuleerd

Regen publiek festival weer
Grootste festival van Schotland, T in the Park geannuleerd
Door sjoertb op 24 november 2016 - 16:46 1 De festivalorganisatie van het grootste muziekfestival in Schotland, T in the Park, heeft vandaag aangekondigd dat de aankomende editie niet doorgaat. Op het festival stonden de afgelopen jaren acts als Disclosure, The Prodigy, Arctic Monkeys, The Killers, Editors, The 1975, Coldplay en The Stone Roses.

Het driedaagse festival moest vorig jaar verhuizen wegens veiligheidsproblemen. In 2015 werd er namelijk een dode man gevonden op een toilet. In 2016 overleden er ook twee bezoekers. Ditmaal door verdrukking.

De organisatie zegt niet langer met de aanhoudende beperkingen van de regelgeving door te kunnen gaan. Deze zouden een negatieve invloed op de bezoekers hebben. Het besluit is om een jaar te stoppen met het festival om de problemen op te lossen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paard van Troje

HAAGS FESTIVAL GRAUZONE MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND...In het voorjaar vindt alweer de 4e editie van het Haagse Grauzone Festival...

festivalinfonieuwlogo

VOORVERKOOPOVERZICHT: O.A. GRASPOP, PAASPOP, MARILYN... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REACTIES

geen avatar
vr 25 nov 2016 18:09

eatsleeprave.. Gaat lekker in Scotland...Rock Ness is nu ook al jaren geannuleerd, er is zo niet veel meer te doen voor de bezoekers!

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.