Reünie The Skidmarks op Kliko Fest 2017

Kliko Fest 2016
Reünie The Skidmarks op Kliko Fest 2017
Door JessyGabriel op 30 november 2016 - 13:36 1 The Skidmarks doen een reünieshow op Kliko Fest 2017!

De Nederlandse band maakt '60s garage rock en wonnen De Grote Prijs Van Nederland. Ook speelden ze op Lowlands en verschenen ze regelmatig op de radio en televisie. Hierna waren de leden van de band alleen nog te horen in bands als Check 1-2, The Pedro Delgados, The Pop-Outs, Fat Pete & the Sherpas en Maison du Malheur, maar gelukkig komen The Skidmarks weer terug en staan ze 15 juli in het Patronaat op het Kliko Fest.

Het Kliko Fest in het Patronaat is een indoor festival voor liefhebbers van garage, punk, rock 'n roll, trash, blues, surf en noise beat. Het festival gaat de hele nacht door en eindigt pas 06.00 uur 's ochtends. Eerder werden ook al New Bomb Turks, La Muerte, Fifty Foot Combo en The Cavemen aangekondigd.

De early bird tickets zijn beschikbaar voor € 15, zodra deze zijn uitverkocht begint de reguliere verkoop en betaal je € 25. Tickets verkrijgbaar via: deze link op Ticketmaster.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRetropop 2015

DOE MAAR, DANNY VERA EN MEER VOOR RETROPOPRetropop bevestigt de eerste zes namen voor het festival dat dit jaar op 10...

transition festival

TRANSITION FESTIVAL 2017 KOMT MET NIEUWE NAMEN O.A.... Op zaterdag 8 april vindt de tweede editie van jazzfestival Transition...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.