Dotan kondigt eerste namen aan voor 7 Layers Festival 2017

dotan
Dotan kondigt eerste namen aan voor 7 Layers Festival 2017
Door sjoertb op 08 december 2016 - 10:30 1 Gisteravond heeft Dotan (foto) de eerste artiesten van zijn 7 Layers Festival aangekondigd in het tv-programma De Wereld Draait Door. Op het programma staan nu: Daudi Matsiko, Lewis Watson, Mahalia, Siv Jakobsen, Toby Johnson, Dean Lewis, Joseph & Maia, L.A. Salami, Lucy Rose, Luke Sital-Singh en Saint Sister.

Na een aantal uitverkochte edities van de 7 Layers Sessions in Bitterzoet werd het tijd om het groter aan te pakken en startte Dotan vorig jaar met het organiseren van een festival met hetzelfde concept. Pure authentieke liedjes van singer-songwriters staan bij het festival net als bij de sessions centraal.

Het festival vindt plaats op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober op verschillende locaties in Amsterdam.

De kaartverkoop is reeds gestart. Voor 34 euro koop je een los kaartje voor de zaterdag of zondag en voor 59 euro een combiticket.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Balaton Sound

HARDWELL. KYGO EN NICKY ROMERO NAAR BALATON SOUND 2017De festivalorganisatie van Balaton Sound heeft zojuist de eerste namen...

De Raad Van 111

60 DJ'S, ROXEANNE HAZES EN JODY BERNAL OP AMSTERDAMS... De Raad Van 11 is al sinds 2008 dé place to be als het gaat om een tof...

REACTIES

Avatar Freeburt
za 10 dec 2016 08:27

Freeburt ZZZZZZZZ

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.