Exit Festival komt met eerste namen o.a. Hardwell, Liam Gallagher en Jake Bugg

exit-fortressnws
Exit Festival komt met eerste namen o.a. Hardwell, Liam Gallagher en Jake Bugg
Door RobZ op 18 januari 2017 - 12:18 1 De eerste namen van EXIT Festival 2017 zijn bekend. Het festival dat voor de 18e keer georganiseerd wordt, vindt plaats van 6-9 juli 2017 in het Petrovaradin fort in Novi Sad, Servië.

Dit jaar is er op het hoofdpodium van Exit plek ingeruimd voor Hardwell, Jake Bugg en Liam Gallagher. Ook Acidez, Alan Walker, Black Coffee, The Black Dahlia Murder, Darko, Destruction, Discharge, Dordeduh, Duke Dumont, Foreign Beggars, Full Of Hell, Hot Since 82, Jamie Jones, Kungs, Paul Kalkbrenner, Recondite en Robin Schulz zijn op het festival te zien.

Tickets voor Exit Festival 2017 kosten 109 euro en zijn hier te bestellen. Met een Exit ticket heb je in het kader van 'Exit Summer of Love' ook toegang tot het Sea Star Festival in Kroatië, het Revolution Festival in Roemenië en het Sea Dance Festival in Montenegro.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



catch festival

LINE-UP CATCH COMPLEET MET O.A. ANTAL, GASLAMP...De line-up voor het CATCH festival is helemaal rond. CATCH is het intiemere...

Paaspop

PAASPOP STRIKT HANS TEEUWEN EN GUIDO WEIJERS Er valt dit jaar in ieder geval ook genoeg te lachen op Paaspop 2017. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.