Lowlands-directeur kondigt veranderingen aan en verwacht uit te verkopen

lowlandsnieuwsgroot
Lowlands-directeur kondigt veranderingen aan en verwacht uit te verkopen
Door RobZ op 25 januari 2017 - 14:52 1 In een interview met Faceculture laat Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg weten dat er flink een aantal veranderingen op stapel staan voor de 25e editie van Lowlands.

Vanzelfsprekend zal het 25-jarige jubileum op het festivalterrein niet onopgemerkt voorbij gaan. Het festival gaat nog meer focussen op hiphop en electronische muziek en de Hacienda tent krijgt een volwaardige nachtprogrammering. Van Eerdenburg is erg positief over de kaartverkoop tot nu toe en verwacht dit jaar Lowlands uit te verkopen. De afgelopen twee jaren was dit niet gelukt.

Voor het hele interview bekijk je onderstaande filmpjes:





Lowlands heeft op dit moment onder andere Mumford & Sons, The XX, Editors, Alt-J, Elbow, Flume, Moderat, Mura Masa en Tove Lo op het affiche staan. Hier vind je al onze Lowlands 2017 informatie.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



22tracks

22FEST VERHUIST VAN DATUM EN LOCATIE'Music discovery' festival 22Fest verhuist. Het festival, georganiseerd door...

Benicassim

BENICASSIM STRIKT KASABIAN, BONOBO, LIAM GALLAGHER... Het festival Bennicassim, dat op 13, 14, 15 en 16 juli in Spanje plaatsvindt,...

REACTIES

geen avatar
wo 25 jan 2017 18:21

eatsleeprave.. Gaat toch weer een mooie editie worden! Vernieuwing kan soms best goed zijn. Gedateerd zijn, heb je ook niets aan. Zet dan de likt prime time in de alpha als je het dan toch goed wilt doen!

 -1
Avatar Pietsie
wo 25 jan 2017 22:23

Pietsie Regel eerst maar eens een goeie line-up. 5 jaar geleden (20-jarig bestaan) was het drama. Het was wél lekker warm toen :D

 0
geen avatar
do 26 jan 2017 18:44

eatsleeprave.. Pietsie schreef:
Regel eerst maar eens een goeie line-up. 5 jaar geleden (20-jarig bestaan) was het drama. Het was wél lekker warm toen :D


De 1e namen zijn toch niet slecht?

 -1
Avatar Pietsie
vr 27 jan 2017 20:57

Pietsie De 1e namen zijn toch niet slecht?Slecht kan ik het niet noemen, maar ik vind bijvoorbeeld de DTRH-bevestigingen tot nu toe beter.

 1
geen avatar
zo 29 jan 2017 21:47

eatsleeprave.. Ja daar zitten ook een paar hele aardige bij!Niet beter maar anders, kan ik ook van genieten! Spinvis, Bonobo lekker rustig!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.