Ali B, Lucky Fonz III en The Jerry Hormone Ego Trip op Boekids Festival 2017

The Jerry Hormone Ego Trip 2
Ali B, Lucky Fonz III en The Jerry Hormone Ego Trip op Boekids Festival 2017
Door ThomasS op 26 januari 2017 - 12:46 1 Op zondag 19 maart vindt in het Paard van Troje te Den Haag voor de 15e keer het Boekids Festival plaats. Op dit festival treden onder andere de Britse illustrator Gary Northfield, songwriter Lucky Fonz III, Ali B en De Kraaien op. Eerder waren al Afterpartees, Ted van Lieshout, Joke van Leeuwen en Lieve Bertha bevestigd. Ook staat het programma weer vol met workshops.

De 15e editie van Boekids wordt geopend door De Kraaien. De jonge bezoekers kunnen rappen met Ali B en luisteren naar de liedjes en verhalen van Lucky Fonz III. Gary Northfield neemt kinderen mee op dierenavonturen en leert ze zebra’s tekenen zoals in zijn boeken Julius Zebra. Er is ‘silent luisteren’ (de literaire variant op het bekende fenomeen ‘silent disco’) met onder andere schrijvers Jan Paul Schutten en Bibi Dumon Tak.

Er zijn optredens van Meester Bart, Jeroen Aalbers (Borre), Joke van Leeuwen met ‘Toen mijn vader een struik werd’ en The Jerry Hormone Ego Trip. Voor de kleinsten is er toneel: Geitjeb(r)ij, Boer Boris gaat naar zee en Walvisjong. En natuurlijk kunnen kinderen ook zelf aan de slag. Bijvoorbeeld graffiti spuiten, een eigen rap maken en spitten, reuzekeutels maken met ‘Stout Konijn’ of een workshop vloggen volgen. Kortom jeugdfestival Boekids is een mix van ervaren en ontdekken aan de hand van inspirerende en wonderlijke verhalen en kunstdisciplines.

Early Bird tickets zijn tot 31 januari te koop voor € 7,50 (ex servicekosten)
Reguliere tickets €11,50 (ex servicekosten)
Tickets via www.boekids.nl, Paard van Troje en Haagse kinderboekenwinkel Alice in Wonderland

Boekids Festival
Datum: zondag 19 maart 2017
Tijd: 11:00-17:00
Locatie: Paard van Troje, Humanity House, Grafische Werkplaats


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Klokgebouwnieuws

EERSTE ACHT NAMEN BEKEND VAN THE SOUND OF REVOLUTION...Na het succes van de eerste editie van hardcore festival The Sound Of...

readingleeds

KASABIAN, FATBOY SLIM, TWO DOOR CINEMA CLUB EN MEER... Het Britse dubbelfestival Reading/Leeds heeft vandaag weer een rijtje namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.