Na achttien jaar wordt stekker uit dancefeest Sensation getrokken

sensation
Na achttien jaar wordt stekker uit dancefeest Sensation getrokken
Door Cartman91 op 15 februari 2017 - 19:12 1 Het wereldberoemde dancefeest Sensation stopt er na dit jaar mee. Organisator achter het succes, ID&T laat weten dat het concept van het feest verouderd is en zegt op zoek te zijn naar een concept voor een geheel nieuw feest. Plannen hiervoor worden aan het einde van het jaar pas bekend gemaakt.

Op 8 juli is de Amsterdam Arena voor de laatste keer het decor van Sensation White, zoals het feest ook wel bekend staat. Tijdens het feest is er namelijk een dresscode; de bedoeling is dat iedereen in het wit gekleed komt. In het verleden was er ook een tegenhanger, Sensation Black. Tijdens deze editie is het juist de bedoeling om in het zwart gekleed te komen en ook is de muziekstijl van het zwaardere geschut.

Sensation werd al sinds 2000 jaarlijks georganiseerd in de Amsterdam Arena. Dit concept werd een succesformule en werd al gauw ook in het buitenland opgepikt, waar het overigens wél blijft bestaan. Na achttien jaar komt er dus een einde aan de "sensatie" in Nederland.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Best Kept Secret Festival3

60 NIEUWE NAMEN OP BEST KEPT SECRET (O.A. RUN THE...Best Kept Secret pakt vandaag uit met 60 nieuwe namen. Eerder waren Arcade...

madnesfestivasnws

TIEN NAMEN ERBIJ VOOR MADNES FESTIVAL (SPLENDID,... Het Amelandse festival MadNes heeft tien namen toegevoegd aan de line-up....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.