Winnen: 2x2 passepartouts voor Museumnacht010 (met o.a. Pepijn Lanen)

Pepijn Lanen
Winnen: 2x2 passepartouts voor Museumnacht010 (met o.a. Pepijn Lanen)
Door sjoertb op 16 februari 2017 - 15:11 1 Op 4 maart vindt in Rotterdam de Museumnacht plaats. Bij ruim 30 locaties door heel de stad kun je weer terecht voor te gekke exposites, bijzondere collecties, interactieve performances en voorproefjes van nieuwe projecten.

Wij tippen de voordracht van Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig die in Museum Boijmans Van Beuningen, de creaties van Jules Deelder in Kunsthal Rotterdam, Balcony Players in het Schaakstukkenmuseum en de Rotterdamse zanger Pierre van Duijl in het Belasting & Douane Museum.

Wil jij er graag naar toe? Festivalinfo mag 2x2 passepartouts weggeven voor Museumnacht010!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Museumnacht010'.

De actie loopt tot en met 22 februari.zzz_news.jpg

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SLEAZEFEST (MET O.A. ZZZ EN...Op zaterdag 25 februari vindt de winter-editie van het roemruchte Sleazefest...

Bevrijdingsdag fakkel bevrijding

GRATIS GENIETEN VAN TOM ODELL EN CHEF’SPECIAL OP... Tom Odell, Chef’Special, Kraantje Pappie en Youngr zijn de eerste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.