Buitenfestival Wonderfeel viert derde editie met 100 concerten in de natuur (o.a. Joep Beving)

Joep Beving
Buitenfestival Wonderfeel viert derde editie met 100 concerten in de natuur (o.a. Joep...
Door ThomasS op 28 februari 2017 - 10:29 1 Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli vindt in natuurgebied Schaep en Burgh in ’s-Graveland de derde editie plaats van Wonderfeel. Op dit grootste buitenfestival voor klassieke muziek kan men genieten van zo’n honderd concerten, uitgevoerd door ruim driehonderd musici.

Op het programma staan verder muziekdocumentaires, poëzie, natuurexcursies en kinderactiviteiten. Dagkaarten en driedagenkaarten zijn vanaf 4 maart te koop via www.wonderfeel.nl.

Op de derde editie van Wonderfeel zijn er optredens van nationale en internationale toppers zoals BartolomeyBittmann, DAAU, Joep Beving (zie foto), Gabriel Prokofiev, Tomoko Mukaiyama, Cello8ctet Amsterdam, Christianne Stotijn, Hannes Minnaar, Jörgen van Rijen, Raphael Vanoli, ASKO|Schönberg, Busch Trio, Kinan Azmeh, The Windsor Consort en de Nederlandse Bachvereniging. Het Wonderfeel Festival Orchestra o.l.v. Johannes Leertouwer speelt werken van Beethoven, onder meer het Triple Concerto met het Van Baerle Trio en het Vioolconcert met soliste Simone Lamsma.

Tickets en overnachten
Op Wonderfeel betaal je niet per voorstelling, maar koop je een dagkaart of driedagenkaart. Overnachten kan op tien minuten fietsen op de camping of bij hotels en B&B’s in de buurt. De popfestivalformule blijkt ook te werken voor klassieke muziek en trekt dan ook steeds meer bezoekers. De afgelopen editie werd een groei van 64 procent gerealiseerd.

Kinderen en jongeren gratis
Voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar is het festival gratis toegankelijk. Er is een doorlopend kinderprogramma met onder meer muziekinstrumenten maken, waterbeestjes zoeken, poppenkast en diverse muziekvoorstellingen.

Natuurmonumenten
Wonderfeel wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. De natuur is een vanzelfsprekend thema op het buitenfestival. Begrippen zoals biologisch afbreekbaar, hergebruikt, led en hybride passen goed bij Wonderfeel. Van elk verkocht kaartje gaat 2,50 euro naar Natuurmonumenten.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Parkpop logo juist

PARKPOP 2017 KRIJGT DOOL, TOOTS AND THE MAYTALS,...Het gratis festival Parkpop, dat op zondag 25 juni in het Haagse Zuiderpark...

rock werchter 2016

HET ZESDE METAAL NAAR ROCK WERCHTER De Belgische act Het Zesde Metaal mag zich toevoegen de line-up van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.