Marco Borsato en Emeli Sandé vergezellen Robbie Williams op Werchter Boutique

EmeliSandé
Marco Borsato en Emeli Sandé vergezellen Robbie Williams op Werchter Boutique
Door sjoertb op 07 maart 2017 - 10:26 1 Aankomende zomer is de Britse ster Robbie Williams de grote headliner van Werchter Boutique. Zojuist is er onthult wie er nog meer op het festival te zien zijn. Onze Marco Borsato en de Schotse Emeli Sandé (foto) mogen er ook hun zangtalent laten horen.

Ook de Vlaamse zangers Niels Destadsbader en Stan Van Samang en het synthpop-duo Erasure zijn nieuw in het festivalprogramma.

Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 8 juni op hetzelfde terrein als Rock Werchter.Kaarten koop je via Ticketmaster België vanaf 86 euro.



Een paar dagen voor het optreden in België, op 4 juli, is Robbie Williams ook te zien in het Goffertpark in Nijmegen. Verder speelt de artiest in zijn 'The Heavy Entertainment Show' tour ook in onder andere Groot Britanië, Duitsland, Frankrijk en Italië.






Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paaspop

CALL IT OFF, THE CHARM THE FURY, RONNIE FLEX EN MEER...Paaspop heeft weer 29 artiesten toegevoegd aan het festivalprogramma. Op het...

Motel Mozaique

DOMPER VOOR MOTEL MOZAIQUE: DEVENDRA BANHART CANCELT... Devandra Banhart stond als een van de headliners van het Rotterdamse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.