Pinkpop-nieuwtjes

Door martijn op 20 mei 2002 - 19:43 Voor iedereen die het echt nog niet wist: vanaf nu op Nederland 3 continu live beelden van het festivalterrein!

RAMMSTEIN - Bijna continu dan. Helaas is het de platenmaatschappij van Rammstein niet gelukt toestemming te krijgen voor het opnemen van het concert. Beeld- en geluidsopnamen zijn ten strengste verboden... Van 21:15 tot 22:30 zullen dus andere bands aandacht krijgen op televisie en [url2=http://pages.vpro.nl/3voor12/events/default/index_programs.shtml?2534202+5679812]op 3 voor 12[url2].

Rammstein geeft zelf als reden dat ze "een mysterieuze sfeer rond de band willen kweken, en ze willen daarom geen tv-uitzending".

VLAG - Bezoekers van Pinkpop hebben een tweeduizend euro kostende banner van Rammstein van een zeppelin gehaald die bewaakt werd. Afgebeeld is de foetus op sterk water die ook op de hoes van het album Mutter staat. Deze zou ook nog als decor moeten dienen voor het optreden in Gelredome op 30 juni.

Mensen die de vlag terugbrengen kunnen inmiddels (onder voorbehoud) kans maken op een meet-n-greet met de band in Arnhem :)

Ondertussen in Lenny Kravitz hier op de achtergrond hard bezig, dus zet je tv of radio aan!


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.