Rock Werchter maakt blokkenschema bekend

Rock Werchter 2016
Rock Werchter maakt blokkenschema bekend
Door Cartman91 op 24 maart 2017 - 15:05 1 Het is weer de hoogste tijd voor Rock Werchter nieuws! Ditmaal alleen geen nieuwe artiesten voor de line-up, maar het feit dat het festival de blokkenschema bekend heeft gemaakt.

Vorige week werden nog Beth Ditto, Milky Chance, The Pretenders, Warpaint, Toothless, The Thurston Moore Band en Noname aan de line-up toegevoegd. Vooralsnog zijn dat de laatste toevoegingen. Daarmee wordt het blokkenschema ingevuld, zie hieronder:

Bekijk het blokkenschema van de donderdag
Bekijk het blokkenschema van de vrijdag
Bekijk het blokkenschema van de zaterdag
Bekijk het blokkenschema van de zondag

Of er meer namen voor het festival bekend worden gemaakt of dat de line-up nu met het blokkenschema compleet is, is (nog) niet bekend.

Rock Werchter wordt 4 dagen lang gehouden, van 29 juni t/m 2 juli in het Festivalpark in Werchter (België). De dagtickets voor zaterdag 1 juli en zondag 2 juli zijn inmiddels uitverkocht. Een wachtlijst is geopend. Andere tickets zijn te bestellen via de volgende link. Voor vier dagen Rock Werchter ben je 236 euro kwijt.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Culinesse

RACOON MEEST RECENTE TOEVOEGING CULINESSE IN ROTTERDAMHet Rotterdamse festival CuliNESSE is een festival dat in het teken staat van...

Gent Jazz

FLINKE LIJST MET NAMEN VOOR GENT JAZZ FESTIVAL (O.A.... Het Belgische festival Gent Jazz heeft een aardige lijst met namen bekend...

REACTIES

Avatar Metallica79
vr 24 mrt 2017 19:27

Metallica79 Jammer geen (hard)rock band als sub voor Foo Fighters.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.