Millionaire maakt comeback op Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret
Millionaire maakt comeback op Best Kept Secret Festival
Door sjoertb op 04 april 2017 - 13:42 1 Met onder meer Radiohead, Arcade Fire, Soulwax, James Blake, Agnes Obel, The Boxer Rebellion, Aurora en King Gizzard & The Lizard Wizard heeft Best Kept Secret Festival al een aardige line-up voor elkaar weten te krijgen.

Vandaag mag er weer een nieuwe naam in het programmaboekje. Zojuist is Millionaire aangekondigd. Op 16 juni speelt de Belgische band op het festival.

De rockband met stoner- en industrial invloeden nam een pauze van tien jaar maar maakt deze zomer een comeback met nieuwe muziek. Zie de nieuwe single 'I’m Not Who You Think You Are'.



Best Kept Secret vindt van 16 t/m 18 juni plaats in Hilvarenbeek (vlakbij de Beekse Bergen). Het festival pakt dit jaar met Radiohead en Arcade Fire een stuk groter uit dan voorgaande jaren. Kaarten kosten 170 euro voor het hele weekend en de dagkaarten 89 euro. Dagkaarten van zondag waren al een tijdje beschikbaar. De dagkaarten voor de vrijdag gaan vanaf morgen in de verkoop.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



huntenpopnieuwss

ZEVEN NIEUWE NAMEN VOOR HUNTENPOP (O.A. CHEF'SPECIAL)Aan de line-up van de 28ste editie van popfestival zijn zeven nieuwe namen...

Bevrijdingsdag fakkel bevrijding

ROOM ELEVEN, SKIP & DIE, KENNY B EN CUT_ NAAR... Het hoofdprogramma van Bevrijdingsfestival Utrecht is compleet. Room Eleven,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.