Palmsy verovert podiumplek op Sziget

Palmsy news_groot
Palmsy verovert podiumplek op Sziget
Door Cartman91 op 01 mei 2017 - 15:03 1 De Nederlandse indieband Palmsy heeft in een bandcompetitie van 3FM een podiumplek op Sziget weten te winnen.

Gisteren (30 april) vond in de Melkweg de finale plaats van de Sziget podiumplek. Behalve Palmsy streden ook Ten11, Traudes en LGHTNG voor de felbegeerde podiumplek. Uiteindelijk werd Palmsy door de jury (bestaande uit onder meer Giel Beelen en Joshua Nolet van Chef'special) gekozen tot winnaar en mag de band op het Hongaarse festival in Boedapest spelen.

Op Sziget (9 t/m 16 augustus) spelen onder meer Billy Talent, Interpol, Kasabian, White Lies, De Staat, Breaking Benjamin, Kensington, Bad Religion, Biffy Clyro, PJ Harvey, Alt-J en Mando Diao.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Popronde

POPRONDE HEEFT SELECTIE ROND; 144 ARTIESTEN REIZEN...De Popronde maakte gisternacht de selectie voor 2017 bekend. De volgende...

Bob Wayne

GRATIS FESTIVAL ROTTERDAM BLUEGRASS MAAKT LIJST MET... Het Rotterdam Bluegrass festival heeft een lijst met namen toegevoegd aan de...

REACTIES

geen avatar
di 02 mei 2017 01:32

eatsleeprave.. Volgens mij zag ik dit bandje onlangs op een festival.Was super druk ondanks de kou, dat zegt veel, speelden erg ok. Ik gun ze al hun succes en een doorbraak.

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.