Tweede lichting artiesten 7 Layers Festival bekend (o.a. Seafret)

Dotan
Tweede lichting artiesten 7 Layers Festival bekend (o.a. Seafret)
Door sjoertb op 16 mei 2017 - 12:14 1 Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober vindt het 7 Layers Festival weer plaats op verschillende locaties in Amsterdam. Muzikant en organisator Dotan heeft zojuist weer een groot deel van het programma prijsgegeven.

De nieuwe namen voor de eerste festivaldag zijn Seafret, Isaac Gracie, Charlie Cunningham, Dustin Tebbutt, Allman Brown, Jordan Klassen, Mani Orrason, Rosie Carney en Sara Hartman.

Op het programma van de tweede dag zijn Lisa Hannigan, Ciaran Lavery, SYML, Adna, Alice Phoebe Lou, Blanco White, Dustin Tebbutt, George Ogilvie, Jordan Mackampa, Lisa Mitchell en Tamino erbij gekomen.

De kaartverkoop is reeds gestart. Voor 34 euro koop je een los kaartje voor de zaterdag of zondag en voor 59 euro een combiticket.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Herbie-Hancock.jpg

NIEUW FESTIVAL IN GRONINGEN: ROCKIT (MET O.A. HERBIE...Groningen is een feest rijker. Op 11 november vindt in de stad het nieuwe...

bospop2013nws

THERAPY?, TYLER BRYANT EN MEER NAAR BOSPOP De festivalorganisatie van Bospop heeft weer vier namen vrijgegeven van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.