Duits festival Rock am Ring onderbroken door terroristische dreiging (update)

Rock am Ring
Duits festival Rock am Ring onderbroken door terroristische dreiging (update)
Door Cartman91 op 02 juni 2017 - 22:19 1 Dit weekend zijn er een aantal grote festivals die gehouden worden, zoals Pinkpop. Maar deze avond (2 juni) zou in Duitsland Rock am Ring beginnen. Daar is gauw een einde aan gekomen, vanwege een terroristische dreiging. Deze avond zou onder meer Rammstein optreden. De politie heeft het festivalterrein ontruimd.

Of dit gevolgen heeft voor de rest van het festivalprogramma de komende dagen is op het moment van schrijven onduidelijk. Aangeraden wordt om de (Duitse) media in de gaten te houden.

Update: Inmiddels heeft Pinkpop gereageerd op de gebeurtenissen in Duitsland. De organisatie laat het volgende weten:
Pinkpop 2016

PINKPOP IN 2018 OP 15, 16 EN 17 JUNIZo, het Pinkpop-weekend zit erop. Drie dagen lang was muziek liefhebbend...

Alcatrazznws1

GHOST EN MEER NAAR ALCATRAZ HARD ROCK & METAL FESTIVAL Alcatraz is een groot hard rock en metal festival in België. De 10e editie...

REACTIES

geen avatar
za 03 jun 2017 02:13

eatsleeprave.. Alles afwassen geef je dat tuig hun zin! Ik denk zelf dat er nu niets aan de hand was, kom op een roadie van een band? Ik geloof dat never! Politie onder zware druk na 5 aanslagen daar... Zo maak je mensen juist bang, denk ik.

 -1
Avatar wokkel
za 03 jun 2017 03:34

wokkel Hoezo afwassen....

 0
geen avatar
zo 04 jun 2017 03:31

eatsleeprave.. Ach t9 s'nachts...En donker...Je begrijpt 't toch wel?

 -1
Avatar Ron1984
zo 04 jun 2017 11:47

Ron1984 eatsleepraverepeat schreef:
Alles afwassen geef je dat tuig hun zin! Ik denk zelf dat er nu niets aan de hand was, kom op een roadie van een band? Ik geloof dat never! Politie onder zware druk na 5 aanslagen daar... Zo maak je mensen juist bang, denk ik.


Dat kun *jij* vinden. Maar jij draagt geen enkele verantwoordelijkheid. De mensen van RaR die dit bericht doorkrijgen van een inlichtingendienst oid draagen die verantwoordelijkheid wel. Je zal het maar negeren en dat er dan wel een grote aanslag plaatsvindt. En dan is dit (helaas) de juiste beslissing.

 0
geen avatar
di 06 jun 2017 00:01

eatsleeprave.. Ze moesten van politie! Had ik 't over RAR org dan? Ik wist dat het niets was, ja laten wij alles gaan aflassen, dan hoeft het al niet meer te gebeuren ook. Nee ze moeten het VOORAF doen! In UK ging dat nu al 3x mis, klunsen, zijn ze voor opgeleid en krijgen tips en dan nog laks durven te zijn. Het is dat het warm IS, anders kan ik er best boos om worden. In Spanje laten ze dit niet meer gebeuren.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.