Line-up Reggae Fever in De Oosterpoort en TivoliVredenburg compleet

Reggae Fever news_groot
Line-up Reggae Fever in De Oosterpoort en TivoliVredenburg compleet
Door ThomasS op 09 juni 2017 - 12:16 1 Nog even en dan barst Reggae Fever los: het tweedaagse muziekfestival dat volledig in het teken staat van reggae. Naast live muziek van Eek-A-Mouse, Tiken Jah Fakoly, Raging Fyah, Kabaka Pyramid en Runkus & The Old Skl Bond maken drie Groningse sound systems het festival compleet.

Soundmembers Zebulon Dread, Marco Carretta, Montana, Junior Gun en Ivoryman vormen een hecht team onder de naam Foundation Sound. Sinds de jaren ‘80 draaien ze op festivals en feesten in binnen- en buitenland, en hebben ze diverse soundclashes gewonnen.

Ook Rasbas Sound staat dit jaar voor de derde keer op Reggae Fever. De heren wonnen met hun selectie aan reggae en dancehall en hun vrolijk swingende shows al meerdere internationale clashes, en in Groningen zijn ze regelmatig te vinden op reggae avonden.

Voor het eerst op Reggae Fever: Forward Sound Movement! Dit Groningse DJ collectief is sinds 1998 actief in Nederland en Europa. Selectors Peacemaker en Kalisouljah worden ondersteund door MC Fabulous D.


Zaterdag 24 juni, 14:00 uur Zondag 25 juni, 15:00 uur
De Oosterpoort Groningen Tivoli Vredenburg, Utrecht

Tickets: € 32,00 (excl. servicekosten)

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Broederliefde

FESTYLAND VIERT 10-JARIG JUBILEUM MET KORTINGSACTIE...Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober opent FestyLand voor de tiende keer de...

Festival The Brave

FESTIVAL THE BRAVE MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND (O.A.... Op zaterdag 26 augustus 2017 vindt de vierde editie plaats van Festival The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.