Ismail Ilgün, Lilianne Ploumen en meer op Lowlands Llowgenda 2017

lowlandsnieuwsgroot
Ismail Ilgün, Lilianne Ploumen en meer op Lowlands Llowgenda 2017
Door RobZ op 05 juli 2017 - 11:06 1 Van 18 t/m 20 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de vijfentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Vandaag maakt het festival het programma van LLowgenda bekend. Dit is het maatschappelijk-politieke programma van Lowlands. Het wil door middel van betogen en pleidooien diepgang bieden op tal van onderwerpen. Llowgenda wordt elke ochtend samen met Campagnebureau BKB georganiseerd in de X-Ray tent.

Dit zijn de Llowgenda sprekers op Lowlands 2017:

Yve Baya
De Congolese vluchteling Yve Baya wil het taboe op psychische aandoeningen in Nederland doorbreken en vertelt over de waanzinnige veerkracht van de mens.

Bette Dam
Journalist Bette Dam doet al jaren verslag vanuit brandhaarden als Afghanistan en Irak en vertelt ze over de hete vuren waarvoor ze staat.

Anne Fleur Dekker
Deze 22-jarige rebel en feminist moest onderduiken nadat ze een kritisch stuk schreef over Thierry Baudet (FvD). Over internetgepest, trolls en victim blaming.

Ismail Ilgün
Van Zaanse treitervlogger tot journalist bij het AD en een contract bij Top Notch: wat doet het met je als het hele land twee keer over je heen valt?

Garmt
Een succesvolle Senior Manager krijgt in 2013 de diagnose ALS en gaat sindsdien fulltime het gevecht aan met de ziekte. Maar wat valt er te winnen?

Lilianne Ploumen
Onze minister voor Ontwikkelingssamenwerking staat inmiddels beter bekend als internationale superheld. Hoe dan? Door het gevecht aan te gaan met Donald Trump bijvoorbeeld.

Massih Hutak
Na de brief van Rutte aan alle Nederlanders schreef deze oud-maatschappijleerdocent zijn eigen brief over de grootste middelvinger die je de politiek kunt geven: stemmen. Zijn volgende betoog: hiphop is de oplossing voor alle wereldproblematiek.

Tineke Ceelen
Hoe moet het verder met de opvang van vluchtelingen? Kom er maar in Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling.

Mark van Baal
Deze man met een missie droomt ervan dat Shell compleet de overstap maakt naar duurzame energie. Maar hoe dwing je dat af bij zo’n olie- en gasgigant?

Stephanie Afrifa
Deze veelgevraagde curator, opiniemaker en DWDD-gast houdt tijdens de LLowgenda een persoonlijk pleidooi voor de mannelijke kwetsbaarheid.

De 2017 van Lowlands is uitverkocht. Op het programma staan naast bovenstaande sprekers onder andere Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Bastille, Chef'Special, Cypress Hill, Elbow, Flume, Halsey en Iggy Pop. Hier vind je al onze Lowlands 2017 informatie.
Klokgebouwnieuws

HELLDORADO IN EINDHOVEN HAALT O.A. BIG BUSINESS,...Rock en metal festival Helldorado heeft een vijftal namen toegevoegd aan de...

Crossing Border

HAAGS FESTIVAL CROSSING BORDER VOEGT MAAR LIEFST 33... Het Haagse Crossing Border, dat dit jaar haar 25ste jubileum viert, maakt de...

REACTIES

geen avatar
do 06 jul 2017 02:04

eatsleeprave.. IS dit serieus, de 2 grootste kneuzen van het land betalen voor hun falen? Dat mens noemt, Baudet Hitler, en die neus Turk, die bedreigde een jonge dame uit de locale politiek en wordt daar door iedereen voor beloond...Wie kan mij dit uitleggen?

 -1
geen avatar
do 06 jul 2017 10:54

olivierteerl.. eatsleepraverepeat schreef:
IS dit serieus, de 2 grootste kneuzen van het land betalen voor hun falen? Dat mens noemt, Baudet Hitler, en die neus Turk, die bedreigde een jonge dame uit de locale politiek en wordt daar door iedereen voor beloond...Wie kan mij dit uitleggen?


Wat? Neem je het hier op voor Baudet? Onder welke steen leef jij.. Baudet is de nog gevaarlijkere versie van Wilders. Een seksistische, leugenachtige zuid-as lul die enkel uit is op het stichten van verdeling en het vergroten van problemen. Ploumen heeft een internationaal fonds opgericht waarmee ze de anti-abortus regel van Trump regelrecht tegen gaat door collectief geld inzamelen en er iets aan doen.

Ismail was zeker een lul, maar maakt nu een verandering door die je bij elke jongere wil zien die zich gedraagt als tuig en geen toekomstbeeld heeft. Die gasten gedragen zich als tuig, deels doordat Nederland ze geen mogelijkheden geeft op een goede toekomst. Deze jongen is een voorbeeld hoe zelfs het grootste tuig van de samenleving alsnog een juist pad kan inslaan. Daarom is het JUIST goed dat ze hem hier een podium geven zodat hij én kan bewijzen dat hij inderdaad bezig is op de goede weg én zodat jongeren daar weer een voorbeeld aan kunnen nemen.

 -1
geen avatar
za 08 jul 2017 06:54

eatsleeprave.. Ploumen wilde TTIP! Ik stemde geen Baudet maar demoniseren heeft Niemand wat aan.

Jaja vrouwen bedreigen en drugs is onze schuld, door de stage plekken he! Denk niet dat die jongeren op ll zijn...

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.