Drum Rhythm line-up wijziging en nieuwtjes

Door yeahroen op 23 mei 2002 - 14:30 Helaas zijn programmawijzigingen vaak onvermijdelijk, zo ook voor [url=]Drum Rhythm[url].

DJ IAN BARDOUILLE (van 4 Hero) vervangt Pepe Braddock en Donnie wordt vervangen door SANDRA ST. VICTOR (voormalig zangeres van The Family Stand).

Voor degenen die vorig jaar ook naar de kop van het Amsterdamse Java eiland kwamen is wellicht interessant om te weten dat de nieuwe brug naar het eiland helemaal klaar is, waardoor er niet meer met het veerpontje gereisd hoeft te worden.

Ook Festivalinfo zal op Drum Rhythm van de partij zijn; dus binnenkort kun je hier een verslag verwachten!

AFTERPARTIES

- Paradiso : Zephon's Mom, Kid Sublime, Mocky en Steven de Peven zijn toegevoegd aan de Paradiso afterparty programmering.

- Melkweg: Net als bij KoninginneNach vorige maand wordt het aanvankelijk geplande optreden van Damian Marley vervangen door Robert Lee. Naast Damian Marley gaan ook dj's Cut Chemist en Nu-Mark op deze afterparty in de Melkweg ook niet door.
Het optreden van DJ SHADOW in de Melkweg is qua opzet enigzins gewijzigd, gelukkig komt hij gewoon wél, echter hij treedt op met een live set waarbij in ieder geval een drummer hem zal assisteren.
(Afgelopen week trad Shadow trouwens op met Thom Yorke van Radiohead als gastmuzikant...)


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.