15 nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag 2018 (o.a. Off Bloom)

Off Bloom
15 nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag 2018 (o.a. Off Bloom)
Door evaruiten op 03 oktober 2017 - 11:53 1 Van 17 tot en met 20 januari 2018 is het weer tijd voor het jaarlijkse Eurosonic Noorderslag: hét showcase-festival voor opkomende artiesten uit Europa. Deelnemers van het festival worden uitgekozen door een publieke radiozender. Zo is in Nederland Naaz gekozen door NPO/3FM en Tamino door het Belgische VRT/Studio Brussel.

Ook wordt er ieder jaar één Europees land uitgelicht tijdens het festival, tijdens Eurosonic Noorderslag 2018 is dat Denemarken.

Eerder werden de eerste 31 namen die op het festival zullen spelen al bekendgemaakt. Dit zijn o.a. Isac Elliot (fi), Theo Lawrence & The Hearts (fr) en KYTES (de). Nu zijn er weer 15 nieuwe namen onthuld:

August Rosenbaum (dk)
BAEST (dk)
Bitch Falcon (ie)
Dermot Kennedy (ie)
KillASon (fr)
Lorenzo Senni (it)
Off Bloom (dk) [foto]
School of X (dk)
Širom (si)
Soleima (dk)
Velvet Volume (dk)
We like We (dk)
Zagami Jericho (cz)
Zeal & Ardor (ch)
ŽEN (hr)

Eurosonic Noorderslag vindt ieder jaar plaats in Groningen. Overdag zullen er conferenties zijn met meer dan 4000 muziekprofessionals en 's avonds treden er meer dan 350 acts op. De artiesten die aanwezig zullen zijn, spelen in verschillende zalen in het centrum van Groningen.

Kaarten voor dit festival zijn al in de verkoop. Er zijn meerdere soorten tickets beschikbaar, zo betaal je voor een conference + festival ticket tot en met 7 december 345,00 euro, hierna zal dat verhoogd worden naar 390,00 euro. Studenten kunnen dit kaartje kopen voor 215,00 euro.

Voor een ticket voor alleen de zaterdag ben je tot en met 7 december 155,00 euro kwijt, hierna wordt dit bedrag 165,00 euro.

Dan heb je nog de 'European Production Innovation Conference (EPIC)'. Een Passe Partout kost je 50,00 euro, een apart kaartje voor de donderdag/vrijdag/zaterdag kost je 30,00.

Alle tickets zijn te verkrijgen via deze link.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



So What's Next?

PROGRAMMA SO WHAT'S NEXT 2017 COMPLEETVan vrijdag 3 november tot en met zondag 5 november is het weer tijd voor het...

Le Guess Who? 2016

LE GUESS WHO? ORGANISEERT LOMBOK FESTIVAL Het Utrechtse festival Le Guess Who? breidt uit naar de wijk Lombok voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.