Geen Groezrock in 2018

groezrockgroot.jpg
Geen Groezrock in 2018
Door GraciaVisscher op 09 oktober 2017 - 11:34 1 Het Belgische festival Groezrock maakte dit weekend bekend dat de 2018 editie niet doorgaat door problemen binnen het bestuur.

De organisatie laat weten in 2019 zeker terug te komen. Ook wordt er een indoor editie in het najaar 2018 gepland. Over het programma van deze indoor versie is nog niks bekend behalve dat Groezrock hier zowel gevestigde waarden als opkomend talent willen neerzetten.

Op de definitieve datum van Groezrock Indoor 2018 is het nog even wachten. Groezrock 2019, wat de 27ste editie van het festival zal zijn, zal het laatste weekend van april 2019 plaatsvinden.

Dit jaar vond Groezrock nog plaats op 29 en 30 april met shows van o.a. Parkway Drive, Pennywise, Ignite en Deftones. Bekijk de fotoverslagen hier!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



LeMiniWhonieuws

LE MINI WHO? MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP IN EEN KLAP...Het kleine zusje van Le Guess Who?, Le Mini Who? heeft voor de komende...

rotownrotterdamnews

FESTIVAL STILLE NACHT IN ROTTERDAM MAAKT EERSTE... Het Rotterdamse Festival Stille Nacht heeft voor de komende editie de eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.