Winnen: 2x2 kaarten voor Roger Sanchez, Todd Terry en A Guy Called Gerald (ADE)

ADE (festivalinfofoto - Linde Dorenbos)
Winnen: 2x2 kaarten voor Roger Sanchez, Todd Terry en A Guy Called Gerald (ADE)
Door sjoertb op 12 oktober 2017 - 16:13 1 Tijdens Amsterdam Dance Event staat Sugarfactory op vrijdag 20 oktober volledig in het teken van de ware House geschiedenis.

Drie architecten van het genre worden in de Amsterdamse popzaal bijeen gebracht door het boekingskantoor MN2S uit Londen: niemand minder dan Roger Sanchez, Todd Terry en A Guy Called Gerald.

Zou je dat graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'MN2S'.

Deze winactie loopt tot en met 18 oktober.


rockzottegemnieuws

DATUM 2018 EDITIE ROCK ZOTTEGEM BEKEND GEMAAKTHet Belgische festival Rock Zottegem viert in 2018 haar 25ste jubileum en...

Rec.

PROGRAMMA REC. FESTIVAL COMPLEET MET O.A. GOSTO Het programma van de tweede editie van REC. Festival is helemaal rond. Gister...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.