Winnen: 2x2 kaarten voor Helldorado (met o.a. Triggerfinger en The Darkness)

Triggerfinger
Winnen: 2x2 kaarten voor Helldorado (met o.a. Triggerfinger en The Darkness)
Door sjoertb op 17 oktober 2017 - 14:38 1 Volgende maand landt er een gloednieuw festival in het Klokgebouw. Helldorado - 'The Incredible Rock & Roll Freakshow' is een heavy rockfestijn met op het festivalprogramma Triggerfinger, The Darkness, Nashville Pussy, Orange Goblin, Birth of Joy, Red Fang en meer! Het volledige programma vind je hier.

Daarnaast zijn er ook freaky sideshows met onder meer de Engelse fetish/cabaret-act Death Do Us Part Danger Show en het Duitse rock-, worstelaar- en stripfestijn The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash.

Op zaterdag 18 november vindt Helldorado plaats. Zou je het graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Helldorado'.

Deze winactie loopt tot en met 25 oktober.
milkshake

MILKSHAKE FESTIVAL KRIJGT IN 2018 VOOR HET EERST EEN...Op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2018 vindt het Milkshake Festival plaats...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

GRATIS OPTREDEN RICHIE HAWTIN OP AMSTERDAM DANCE EVENT Techno-held Richie Hawtin geeft komende woensdag (18 oktober) een gratis...

REACTIES

Avatar boelex
di 17 okt 2017 14:58

boelex Potje rock om de hoek, daar zijn we graag bij!

 0
geen avatar
za 21 okt 2017 21:37

KoosMuzak Festival met heerlijke rock! Kom maar op!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.