Ticketprijzen Pinkpop wederom omhoog

Tickets
Ticketprijzen Pinkpop wederom omhoog
Door Cartman91 op 30 oktober 2017 - 11:32 1 Pinkpop gaat de ticketprijzen voor de komende editie wederom verhogen. Hoe ze dit precies gaan doen is niet bekend, maar volgens Pinkpop-organisator Jan Smeets zal het in de vorm van duurdere weekendtickets gaan worden.

Waar een weekendkaartje in 2006 nog 100 euro kostte werd er tien jaar later, in 2016, 195 euro voor betaald. Bij de vorige editie van Pinkpop bleef de ticketprijzen nog gelijk, maar voor de 2018 editie gaan de prijzen dus toch omhoog. Hoeveel de prijzen omhoog gaan en hoeveel een kaartje kost is nog onbekend.

Reden voor de prijsverhoging is volgens Smeets in gesprek met Festileaks het dure programma van de komende editie, Smeets beweert hiermee indirect dat er een sterke line-up aan zit te komen. Met Foo Fighters en Bruno Mars als twee van de drie headliners al bekend is het begin er al. Het is nog wel de vraag wie de derde headliner wordt, maar dat is nog even afwachten. Het grootste deel van het programma wordt op de traditionele Pinkpop persconferentie in Paradiso op 21 februari bekend gemaakt.

Pinkpop zelf vindt in 2018 plaats van 15 t/m 17 juni, wederom in Landgraaf. Tickets gaan vanaf 24 februari in de voorverkoop.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rewire 2016

KYLE DIXON & MICHAEL STEIN NAAR REWIRE FESTIVAL IN...De namen van het duo klinkt niet echt bekend, toch zou het kunnen zijn dat je...

Dour Festival

MURA MASA EERSTE NAAM VOOR DOUR FESTIVAL Het Belgische Dour Festival heeft voor de 2018 editie de eerste naam bekend...

REACTIES

geen avatar
ma 30 okt 2017 14:49

eatsleeprave.. Al is het gratis en krijg ik munten toe, dan ga ik er nog niet heen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.