Mooon, The Overslept en Cartiez toegevoegd aan line-up Noorderslag

Eurosonic Noorderslag
Mooon, The Overslept en Cartiez toegevoegd aan line-up Noorderslag
Door Cartman91 op 03 november 2017 - 12:06 1 De Nederlandse bands Moon, The Overslept en Cartiez zijn toegevoegd aan de line-up van Noorderslag. Dit festival is onderdeel van het duo-festival Eurosonic Noorderslag, dat elk jaar in januari in Groningen plaatsvindt.

De bevestiging van Mooon werd op 31 oktober door Matthijs van Nieuwkerk bekend gemaakt tijdens DWDD, waar Mooon de muzikale gast was. Nu zijn, naast Mooon, ook Cartiez en The Overslept bevestigd door de festivalorganisatie.

Tijdens Noorderslag komen alleen Nederlandse artiesten te spelen, die het komende theater- en festivalseizoen de nieuwe beloftes moeten zijn. Tevens wordt dan ook de winnaar van de Popprijs bekend gemaakt.

Op Eurosonic komen Europese beloftes te spelen, die kans maken op een EBBA (European Border Breaker Award). In 2018 vindt Eurosonic Noorderslag plaats van 17 t/m 20 januari op diverse locaties in Groningen.

Een Noorderslag kaartje kost je 79,50 euro. Voor de Eurosonic woensdag betaal je 27,50 euro, waar je voor de donderdag en vrijdag van Eurosonic 77 euro betaalt. Voor de Eurosonic Noorderslag passepartout ben je 147 euro kwijt.





Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sound of Revolution news

THE SOUND OF REVOLUTION TERUG IN 2018 MET O.A. NO...Afgelopen zaterdag vond in het Klokgebouw te Eindhoven de uitverkochte tweede...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. KYGO, TREVOR... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.