Veertien nieuwe namen voor Noorderslag (o.a. Altin Gün, Dool en Kraantje Pappie)

Eurosonic Noorderslag
Veertien nieuwe namen voor Noorderslag (o.a. Altin Gün, Dool en Kraantje Pappie)
Door Cartman91 op 15 november 2017 - 11:42 1 Het jaarlijkse dubbelfestival Eurosonic Noorderslag in Groningen heeft voor de komende editie veertien namen toegevoegd voor Noorderslag. Nieuw in het rijtje zijn Altin Gün, Charlie & The Lesbians, Colin Benders, Day Fly, Dool, Jacin Trill, Josylvio, Kraantje Pappie, Maan, Rosemary & Garlic, Sjamsoedin, The Mauskovic Dance Band, Traudes en Wende Snijders. Eerder waren ook al Mooon, Cartiez en The Overslept bevestigd tijdens uitzendingen van De Wereld Draait Door of op radio 3FM.

Eurosonic vindt plaats van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari in de Groningse binnenstad en wordt internationaal gezien als het ideale podium voor Europees talent dat op het punt staat door te breken.

Noorderslag viert de successen van de Nederlandse popmuziek en is een showcase van aanstormend talent en vindt op 20 januari plaats in De Oosterpoort. Een hoogtepunt tijdens deze slotavond van ESNS is de jaarlijkse uitreiking van de Popprijs.

Tickets voor Eurosonic kosten 27,50 euro voor de woensdag en 77 euro voor de donderdag en vrijdag. Voor een passe partout betaal je 147 euro en voor een Noorderslag-kaartje ben je 79,50 euro kwijt. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



NOS Alive news

QUEENS OF THE STONE AGE TWEEDE BEVESTIGING VOOR NOS...De Amerikaanse rockband Queens of The Stone Age zijn, na The National, de...

roskildefestivalnews.jpg

ROSKILDE VOEGT ELFTAL NAMEN TOE (O.A. GORILLAZ,... Het Deense festival Roskilde heeft weer een rijtje namen aan de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.