Grasnapolsky kondigt eerste namen aan (o.a. Liima, Ghostpoet en Felix Pallas)

grasnapolskysfeer2
Grasnapolsky kondigt eerste namen aan (o.a. Liima, Ghostpoet en Felix Pallas)
Door evaruiten op 15 november 2017 - 12:23 1 Van 2 tot en met 4 februari is het weer tijd voor het festival Grasnapolsky. Het festival wordt voor de laatste keer gehouden op Radio Kootwijk, dat midden op de Veluwe ligt. Vanaf 2019 komt er een nieuwe locatie.

Zojuist heeft het festival de eerste namen bekend gemaakt. De line-up tot nu toe is als volgt:

Liima, Ghostpoet, Matteo Myderwyk, Felix Pallas, Sextile, Afterpartees, Pitou, Grapell, Arp Frique, Fungo Bat, De Cultuur, Coyoco, Feng Suave en San Dollar.

Er worden voor Grasnapolsky geen dagtickets verkocht, maar alleen passe-partout. Deze zijn bijna op, dus wacht niet te lang met het kopen van jouw festivalticket. Het kopen van een ticket kan via deze link.

Het thema van de 5e editie van Grasnapolsky is "Ver weg / Dichtbij", hierbij wordt de geschiedenis van Radio Kootwijk tegenover het heden gezet. Verwacht dan ook mooie audiovisuele installaties, lichtsculpturen en fotografie. Buiten deze dingen wordt er dit jaar ook een expeditie aangeboden. Samen met een boswachter ga je met een andere blik de omgeving bezoeken en word je met een audiotour rongeleid tijdens verschillende wandel- en fietsexpedities.

Net zoals voorgaande jaren is Landal Rabbit Hill de vaste overnachtlocatie voor de festivalbezoekers, helaas is deze locatie compleet volgeboekt en wordt je doorgestuurd naar het nabijgelegen vakantiepark, De Berkenhost. Tot half december kan je hier een bungalow boeken met vroegboekkorting. Wel kan je op Landal Rabbit Hill terecht voor unieke afterparty's vanaf 23:00.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Couleur Café Festival news

COULEUR CAFÉ STRIKT GREGORY PORTER VOOR 2018 EDITIETussen 29 juni en 1 juli vindt er weer een nieuwe editie van Couleur Café...

Mad Cool4

MASSIVE ATTACK NAAR MAD COOL FESTIVAL IN MADRID De Britten van Massive Attack komen naar het Mad Cool Festival toe. Eerder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.