Alle Remmen Los Festival maakt line-up bekend

Alle Remmen Los
Alle Remmen Los Festival maakt line-up bekend
Door evaruiten op 21 november 2017 - 10:54 1 Op 9 en 10 mei 2018 is het tijd voor het Alle Remmen Los Festival. Het festival zal worden gehouden op Landgoed Hendrickx te Volkel, Noord-Brabant. Het festival wordt gehouden onder de naam van BZB, die hier hun 25-jarig jubileum zal vieren. Maar dit doen ze natuurlijk niet alleen!

De line-up tot nu toe is als volgt: Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Pater Moeskroen, WC Experience, The Wetnecks (USA), Surrender, Mooi Wark, Bökkers, Plork en de Aannemers, BZB Oldskool, Tributes van AC/DC, Motörhead en Metallica.

Kaarten voor het festival gaan vanaf 25 november 11:00 in de voorverkoop. De eerste 250 2-dagen tickets zullen 30,- euro kosten, voor een 2-dagen ticket met camping erbij betaal je 40,- euro. Ook maak je als je een van de 250 bent met een 2-dagen ticket uit de voorverkoop kans op een thuisconcert op aanstaande 25 november.

De reguliere verkoop begint op 2 december 11:00. Tickets voor de woensdagavond (9 mei) kosten 20,- euro. Voor de donderdagmiddag en avond (10 mei) betaal je 25,- euro, voor een 2-dagen-ticket 40,- euro en alleen een camping ticket kost je 15,- euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Alle Remmen Los Festival.Rock Werchter 2018 news

GORILLAZ OOK RICHTING ROCK WERCHTER 2018Gisteravond was Gorillaz met hun 'Humanz Tour' te zien in de Ziggo Dome te...

Paaspop

EERSTE NAMEN PAASPOP 2018: O.A. DE JEUGD VAN... De organisatie van Paaspop komt vandaag met de eerste lading namen van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.