Nils Frahm en Mogwai naar Cactusfestival 2018

Sfeer Festivalpubliek Mysteryland 2017
Nils Frahm en Mogwai naar Cactusfestival 2018
Door sjoertb op 23 november 2017 - 13:37 1 Vandaag zijn de eerste twee namen van de aankomende editie van het Cactusfestival onthuld. Vorig jaar stonden nog onder andere Kaiser Chiefs, Jamie Lidell, Goos, Róisín Murphy en Millionaire op het festival. Dit jaar zullen in ieder geval Nils Frahm en Mogwai optreden.

De Duitse Nils Frahm trad met zijn post-classical pianowerk met invloeden uit electronica en ambient eerder al op in Paradiso en mag binnenkort terugkomen voor vier keer concerten op rij.

De Schotse Mogwai uit Glasgow heeft een beruchte live reputatie. Met voornamelijk instrumentale stukken wisselt de band tussen gelaagde luistermuziek tot expressief en hard geluid.

Cactusfestival 2018 vindt plaats van 13 tot en met 15 juli in het Minnewaterpark in Brugge. Tickets kosten 110 euro in de voorverkoop via de website van het festival. Een losse dagticket kost 49 euro in de voorverkoop.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



CATCH

FESTIVAL CATCH TERUG IN TIVOLIVREDENBURG MET FATIMA...Op 24 maart keert het Utrechtse indoor elektronicafestival CATCH terug. In...

dauwpop2013nieuws

EERSTE ZESTIEN NAMEN DAUWPOP 2018 (O.A. KENSINGTON... Dauwpop heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt voor hun 2018 editie....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.