DGTL Festival meest duurzame organisatie van Amsterdam

DGTL news_groot
DGTL Festival meest duurzame organisatie van Amsterdam
Door GraciaVisscher op 27 november 2017 - 13:22 1 Het Amsterdamse festival DGTL mag zich het komende jaar de meest duurzame ondernemer van Amsterdam noemen. Dit werd vorige week bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse uitreiking van de DAM Prijs.

DGTL onderscheidt zich met hun DGTL Revolution van het grote aanbod aan festivals door de unieke focus op duurzaamheid en innovatie. Zo streeft de organisatie ernaar om in 2020 het eerste circulaire festival te wereld te zijn dat volledig afval- en uitstootvrij is.

“Wij vinden het natuurlijk te gek dat wij als festivalorganisatie deze prijs hebben gewonnen! Festivals worden vaak gezien als vervuilend en veroorzaker van overlast, maar met deze prijs laten we zien dat het tegenovergestelde de toekomst is. Met onze duurzame aanpak gaan we keihard ons best doen om Amsterdam, en de rest van de wereld, een stukje groener te maken.” aldus Milan Meyberg – Sustainability Manager bij DGTL.

De eerst volgende editie van DGTL vindt plaats op de NDSM-werf in Amsterdam in het Paasweekend van 2018 van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DontLetDaddyKnowkl

DON'T LET DADDY KNOW MAAKT BEGIN AAN LINE-UP (O.A....Het festival Don't Let Daddy Know maakt vandaag een begin aan de line-up...

Rewire 2016

REWIRE FESTIVAL BEVESTIGT JAMES HOLDEN & THE ANIMAL... Het Haagse festival Rewire maakte vandaag bekend James Holden & The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.