Finalisten Nu of Nooit 2017 bekend gemaakt

Nu of Nooit finale 2017 news_groot
Finalisten Nu of Nooit 2017 bekend gemaakt
Door Cartman91 op 01 december 2017 - 13:41 1 Zoals ieder jaar vindt er een editie van de Nu of Nooit-wedstrijd plaats. Dit is een popwedstrijd exclusief voor Limburgse bandjes en muzikanten. In verschillende voorrondes strijden deze bands om een plekje in de finale te veroveren.

Afgelopen maand waren die voorrondes. Daaruit zijn zes namen gekomen die zondag 9 december in de finale staan in Poppodium Volt te Sittard. Dit zijn The Ragtime Rumours, Walden, Tamarin Desert, Vortex Surfer, Uncle Harry en Antikythera.

De winnaar van Nu of Nooit mag zoals elk jaar de mainstage van Pinkpop openen. Afgelopen jaar won The Ten Bells deze competitie.

Kaartjes voor de finale zijn al te verkrijgen en kosten slechts 9 euro.

Vanmorgen werd nog de derde headliner voor Pinkpop bekend gemaakt, dit is niemand minder dan Pearl Jam. Eerder waren ook Foo Fighters en Bruno Mars als headliners bevestigd. Pinkpop wordt gehouden van 15 t/m 17 juni in Landgraaf.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Woo Hah! festival news

DRIEDAAGS WOO HAH! KOMT MET EERSTE BEVESTIGINGEN...De eerste namen voor de vijfde editie van WOO HAH! zijn bekend. Het festival...

Alcatraz Festival 2018 news

STATUS QUO EERSTE NAAM VOOR ALCATRAZ HARD ROCK &... Het Belgische Alcatraz Hard Rock & Metal Festival heeft voor de komende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.