Data Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer bekend gemaakt

Into The Great Wide Open news_groot
Data Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer bekend gemaakt
Door Cartman91 op 11 december 2017 - 11:55 1 Hoewel we nog aan het begin van de winter zitten zijn de data voor Here Comes The Summer en Into The Great Wide Open bekend gemaakt.

Here Comes The Summer is het kleine broertje van Into The Great Wide Open en vindt voor de vijfde keer plaats op Vlieland van 4 t/m 6 mei. Dit keer start de kaartverkoop, in tegenstelling tot voorgaande jaren, twee weken voor de start van de kaartverkoop van Into The Great Wide Open. Een kaartje voor volwassenen kost 50 euro, kinderen tussen de 4 en 17 jaar kunnen voor slechts 15 euro naar binnen. Prijzen zijn exclusief servicekosten. De ticketverkoop start op 20 januari om 10:00 uur.

Into The Great Wide Open vindt plaats van 30 augustus t/m 2 september, eveneens op Vlieland. Dit is alweer de tiende editie van het festival. De kaartverkoop voor de jubileum editie gaat op 3 februari om 10:00 uur van start. Een kaartje kost je 135 euro. Kinderen tussen de 4 en 17 jaar kunnen voor 20 euro een ticket bemachtigen. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Het programma voor beide festivals is nog niet bekend, hier zal meer bekend over worden in een later stadium.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2018 news

WALDEN WINNAAR NU OF NOOIT EN MAG PINKPOP 2018 OPENENAfgelopen weekend (9 december) vond de finale 'Nu of Nooit' plaats in Volt te...

The Hague Metal Fest news

LINE-UP EERSTE EDITIE THE HAGUE METAL FEST IN PAARD... Onlangs werd het nieuwe festival The Hague Metal Fest aangekondigd. Daar is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.