Bløf en Kensington eerste namen CuliNESSE in Rotterdam

CuliNESSE news_groot
Bløf en Kensington eerste namen CuliNESSE in Rotterdam
Door Cartman91 op 13 december 2017 - 12:16 1 Augustus is nog ver weg, maar nu al zijn de eerste paar namen voor het Rotterdamse CulNESSE bekend gemaakt. Niemand minder dan Zeeuwse trots Bløf en de grootste rockband van het land Kensington zullen tussen 23 en 25 augustus een optreden geven op het festival.

Afgelopen editie stonden nog artiesten als Golden Earring, Miss Montreal, Racoon en Di-rect op het programma. Toen trok het festival 28.000 mensen naar zich toe.

De achtste editie van CuliNESSE vindt plaats in de Kretalaan aan het strand van de Zevenhuizerplas. Naast optredens van bekende artiesten kan je (zoals de naam van het festival al doet vermoeden) culinair genieten van allerlei toprestaurants uit de regio die aanwezig zijn.

Deze week gaan de early-birds in de voorverkoop, deze zijn t/m 5 januari te verkrijgen (daarna reguliere verkoop). Een early-bird dagticket kost je 19,50 euro, een passe-partout gaat voor 45 euro over de kassa.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Blitzen Trapper 1

BLITZEN TRAPPER VOOR VIERTAL SHOWS NAAR NEDERLANDDe eerste vier namen voor het Down By The River festival zijn zojuist...

Jera On Air 2017

ZEVEN NIEUWE NAMEN VOOR LINE-UP JERA ON AIR 2018... Van donderdag 28 juni tot en met zaterdag 30 juni 2018 is het weer tijd voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.