Pennywise eerste headliner van Stone Rock Festival 2018

Pennywise
Pennywise eerste headliner van Stone Rock Festival 2018
Door sjoertb op 21 december 2017 - 13:10 1 Vorig jaar werd het plaatsje Dalfsen op z'n kop gezet door Guano Apes. Dit jaar is het de beurt aan Pennywise om op het Stone Rock Festival op te treden. De West Coast punkband kennen we natuurlijk van het nummer ‘Bro-Hymn’.

Naast in het verleden artiesten als De Staat, John Coffey, The Paceshifters en Peter Pan Speedrock te hebben geboekt draait het volgens organisator Bas Schultz om meer dan muziek: “Wat ons als festival typeert is de verscheidenheid aan rockstijlen, het geweldige eten, heerlijke diverse bieren, de bezoekers en aankleding van het terrein. Stone Rock moet meer zijn dan alleen bandjes kijken. We houden van gekkigheid op het terrein zoals een paar mooie Amerikaanse auto’s met flink wat paardenkrachten of een skateramp waar wat vette stunts worden uitgehaald. Alles is mogelijk en alles mag, nou ja bijna alles.”

Stone Rock Festival vindt plaats op 7 juli 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar via stonerock.nl.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Reggae Lake Festival

REGGAE LAKE FESTIVAL STRIKT UB40Het Amsterdamse Reggae Lake Festival heeft UB40 gestrikt voor de aankomende...

eurosonicnoorderslagnews.jpg

MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS, RUBEN HEIN EN... Over een maand staat Eurosonic Noorderslag voor de deur. Zojuist zijn er weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.