Hiphop festival Encore maakt datum bekend voor vijfde editie

Encore Festival news_groot
Hiphop festival Encore maakt datum bekend voor vijfde editie
Door Cartman91 op 24 januari 2018 - 13:19 1 Encore is de wekelijkse clubavond in de Melkweg, met hiphop en R&B muziek. Dit feestje heeft echter ook zijn eigen festival-editie. Dit jaar wordt die alweer voor de vijfde keer gehouden, wederom op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.

Nu is de datum bekend gemaakt waarop het Encore Festival plaats zal vinden. Op 25 augustus barst het feest los. Het is nog niet bekend wie er allemaal in de line-up staan.

Wel is bekend dat op 26 januari om 10:00 uur de kaartverkoop van start gaat. Tickets kosten dan 38,50 euro (inclusief servicekosten).

Onlangs viel Encore-programmeur Maarten van Vugt in de prijzen tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Maarten won een IJzeren Podiumdier in de categorie Beste programmeur.

De jury beoordeelde: "Deze persoon heeft er in sneltreinvaart voor gezorgd dat de organisaties waarvoor hij programmeert enorme sprongen hebben gemaakt. Hij dwingt, onder andere door aanstekelijk enthousiasme, de juiste beslissingen af bij agenten en collega’s. Hij loopt ver voor op de smaak van de dominante ‘popklasse’. Hij heeft een zeer goede neus voor talent".

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festival Mundial news

FESTIVAL MUNDIAL MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND (O.A. THE...Het Tilburgse Festival Mundial heeft zojuist de eerste namen bekend gemaakt....

Benicassim

BENICÀSSIM FESTIVAL VOEGT LIAM GALLAGHER EN TRAVIS... Het Spaanse Benicàssim Festival heeft voor de komende editie dertien namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.