LCD Soundsystem, The XX, Lorde en meer naar All Points East Festival

review: Lorde - 04/10 - 013 Lorde
LCD Soundsystem, The XX, Lorde en meer naar All Points East Festival
Door JoycevanDoorn op 25 januari 2018 - 11:50 1 25, 26 en 27 mei vind het splinternieuwe festival All Points East plaats. Het festival heeft al een aantal indrukwekkende namen op de affiche staan zoals LCD Soundsystem, The XX, Björk en Lorde (foto).

All Points East is een gloednieuw tiendaags evenement in het Victoria Park in Oost-Londen, met een driedaags muziekfestival, een op de gemeenschap gericht programma van midweek entertainment.

Ook zijn er optredens van: Yeah Yeah Yeah, Phoenix, Glass Animals, Richie Hawtin CLOSE, Dixon, George FitzGerald Live, Sampha, Popcaan, Lykke Li, Rex Orange County, Beck, Father John Misty, Flying Lotus 3D, Mashrou’ Leila, Sylvan Esso, Alexis Taylor en Agoria Live al bekend gemaakt.

Voor een dagticket voor het festival betaal je 67,35 pond en voor een combiticket betaal je 185,95 pond. Via de website van het festival kan je een ticket kopen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBevrijdingsdag fakkel bevrijding

DI-RECT, RONDÉ EN MEER NAAR BEVRIJDINGSFESTIVAL DEN...Over exact 100 dagen is het weer Bevrijdingsdag en dat betekend dat het tijd...

bospop2013nws

BOSPOP MAAKT TIEN NIEUWE NAMEN BEKEND (O.A. RACOON... Vandaag zijn er 10 nieuwe namen aan het programma van Bospop 2018 toegevoegd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.