Foto's en Video's uitgelicht deel 3

Door limma op 22 november 2007 - 14:37 1 Op Festivalinfo en Podiuminfo bieden we nu enkele weken de mogelijkheid om foto's en video's van concerten en festivals te plaatsen. De afgelopen weken zijn er door jullie weer vele foto's en video's neergezet. Wij lichten er weer een paar uit.

Bij concerten en festivals wordt er altijd enthousiast meegedaan. Er word gezongen geklapt en er gaan de nodige handen de lucht in. Zie hier een goed voorbeeld bij een optreden van My Chemical Romance in Brussel. Nou was dit in België. Van de Nederlanders daarintegen wordt nog wel eens beweerd dat ze niet zo bewegelijk zijn tijdens een concert. Maar dat kunnen ze weldegelijk zijn. Alleen op een iets andere manier, zoals op deze video te zien is. Maar het kan natuurlijk nog enthousiaster en daarvan is deze clip een goed voorbeeld. Maar of je daar nou zo blij mee moet zijn. Dan toch maar lekker rustig bandje kijken met een biertje in de hand. Een niet te vergeten populair voorwerp tijdens optredens is natuurlijk de aansteker. Dus als de zanger zegt light up the sky, weet je wat je te doen staat, pakken die aansteker en light it up!


Drummers staan vaak letterlijk en figuurlijk op de achtergrond. Ze zijn vaak moeilijk door de bandleden heen te fotograferen. Maar toch lukt het afentoe om een mooie foto van ze te schieten. De kans dat je de zanger voor je lens krijgt is aanzienelijk groter. Maar dan nog draait het vaak om timming voor een goede actiefoto zoals deze van Matthew Belamy.
Is it a bird, is it a plain? Nee hoor, het is de zanger van Kid Down die een sprongetje maakt in de Winston. Feuerengel speelt graag met vuur. Hopelijk onstaan er door dit soort stunts geen Michel Jackson taferelen. Jackson raakte namelijk in 1984 gewond door verkeerd afgesteld vuurwerk. Crowdsurfen is bij een groot aantal festivals verboden terrein. Toch, wordt het verboden of niet nog vaak gedaan. En zo bewijst deze oudere man dat je nooit te oud bent om je even bovenop anderen uit te leven. Ook in Paradiso tijdens London Calling werden de crowdsurfer elke keer weer liefdevol door het publiek opgevangen. Maar waar het uiteindelijk allemaal om draait tijdens festivals en concerten is natuurlijk plezier. En dat deze zanger er plezier in heeft om op te treden op Pukkelpop is aan zijn brede glimlach goed te zien.

Blijf vooral foto's en video's toevoegen. Wie weet staat jouw foto er volgende keer bij. Vergeet niet de naam van de artiest of band erbij te zetten, zo kan iedereen meteen zien wie er op de foto staat.Petazzie 20071

WINNEN: 3X2 KAARTEN PETAZZIE FESTIVALLaat je verrassen door een precisiebombardement van muziek, dans, beeldende...

melkweg_amsterdam_news.jpg3

MELKWEG HOUDT RIOT FESTIVAL 5 januari 2008 vindt in de Oude Zaal van de Melkweg het nieuwe 'Riot...

REACTIES

Avatar metaalerik
vr 23 nov 2007 19:18

metaalerik O jee, dat filmpje van Tokio Hotel, verschrikkelijk... Ik krijg zelfs medelijden met de bandleden. In Flames was trouwens wel 'affengeil' zoals ze in Duitsland zouden zeggen. In het begin (al zie je dat daar niet goed) stak echt vrijwel iedereen een mobiel of aansteker in de lucht, prachtig.

 0
Avatar Soeperman87
wo 28 nov 2007 14:37

soeperman87 Zitten toch wel grappige filmpjes tussen...!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.