Music Meeting Festival ondergaat metamorfose

Music Meeting Festival news_groot
Music Meeting Festival ondergaat metamorfose
Door Cartman91 op 26 januari 2018 - 12:05 1 Het Nijmeegse Music Meeting Festival, dat komend jaar plaatsvindt van 19 t/m 21 mei, gaat flink op de schop. Het festivalterrein gaat een andere indeling krijgen, meer avontuurlijk. Bovendien komen er twee nieuwe hoofdpodia.

Daarnaast wordt ook het uiterlijk vernieuwd. Dat kan je nu al merken aan de nieuwe website en logo bijvoorbeeld. De essentie van de nieuwe indeling van het terrein op Park Brakkenstein is om bezoekers een spannendere ervaring te geven, zodat ze zich even in een andere wereld wanen maar ook om de muziekbeleving te versterken.

De twee hoofdpodia komen er anders uit te zien. "Kwaliteit staat voorop. Zoals je van ons gewend bent, geven we een podium aan de beste artiesten van over de hele wereld. Alle voorzieningen zijn er dan ook op gericht hun muziek optimaal te laten klinken en de bezoeker een fijne ervaring te bieden. En ook met slecht weer hebben we straks uitstekende faciliteiten", aldus de directrice van het festival Sanne Grijssen.

Voor de 15e editie van het festival worden woensdag (1 februari) de eerste namen verwacht voor de line-up. Tevens begint dan ook de reguliere kaartverkoop, de early-birds zijn al volledig uitverkocht. Een dagkaartje kost je 29 / 35 euro (inclusief servicekosten). De online voorverkoop loopt t/m 18 mei, daarna zijn kaarten alleen nog aan de kassa te verkrijgen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



culemborg blues

25E EDITIE CULEMBORG BLUES MAAKT HEADLINER BEKEND EN...Op de 25e editie van Culemborg Blues zal The Devon Allman Project de...

Lowlands 2018 news

LOWLANDS 2018 KONDIGT VOORVERKOOPDATUM AAN Lowlands 2018 komt snel met de eerste namen naar buiten. De voorverkoopdatum...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.