Vrijland festival lanceert line-up en verkoopt Bitcoin tickets

Vrijland Festival
Vrijland festival lanceert line-up en verkoopt Bitcoin tickets
Door RobZ op 29 januari 2018 - 16:05 1 Vrijland festival is een van de vele festivals die op Bevrijdingsdag in Amsterdam gehouden worden. Het festival, dat op Blijburg aan Zee gehouden wordt, krijgt bezoek van onder andere ROD, De Sluwe Vos, I-F, Legowelt, Yung Nnelg, Hef, Mula B en Amartey. Hier vind de complete line-up van Vrijland Festival 2018.

Vrijland speelt dit jaar in op de vrijheid van betaalmiddelen en biedt als eerste Nederlandse festival speciale bitcoin zwermtickets aan. Voor 1 bitcoin krijg je (op het moment van schrijven, de koers van Bitcoin fluctueert) 408 festivaltickets. Bij interesse kan je mailen naar [email protected] Je kan natuurlijk ook je euro's inwisselen voor een Vrijland Festivalticket. Een vroege vogelkaart kost je 27,75 euro (inclusief servicekosten).

Op het festivalterrein van Vrijland Festival is een tattooshop aanwezig. Hier kan je gratis het festivallogo laten tatoeren!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Best Kept Secret Festival

BEST KEPT SECRET VOEGT 26 NAMEN TOE O.A. WARPAINT,...Best Kept Secret komt vanavond met maar liefst 26 nieuwe bevestigingen. Het...

valtifestnews.gif

VALTIFEST KRIJGT OOK IN 2018 EEN NIEUWE EDITIE Ondanks het faillissement van Valtifest B.V. vorig jaar, krijgt het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.