Camp Moonrise kondigt eerste namen aan: o.a. My Baby en Tamino

review: Breda Barst 2017 My Baby
Camp Moonrise kondigt eerste namen aan: o.a. My Baby en Tamino
Door evaruiten op 30 januari 2018 - 12:40 1 Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni is het tijd voor het nieuwe festival Camp Moonrise. Het festival zal worden gehouden in de Gelderse plaats Bussloo, op de Veluwe. Op het festival is er van alles te vinden: muziek, wellness, theater en kunst.

Vandaag maakt het festival de eerste namen van de line-up bekend: My Baby (foto), Gilles Peterson, Tamino, Joep Beving, Bombino, Gallowstreet, Jameszoo Quartet, New Cool Collective, La Pegatina, Jules Deelder & Boris van der Lek, Baloji, Moonrise Orchestra, Nightmares on Wax, Kenny Dope (Masters at Work), Philou Louzolo en Oceanic.

Tickets voor het festival zijn al in de verkoop en zijn te verkrijgen via deze link. Een ticket voor het festival (incl. general camping ticket) zelf kost momenteel 104,- euro, wanneer de early bird tickets uitverkocht zijn zal de prijs oplopen tot 134,- euro (incl. servicekosten). Voor een ander camping ticket betaal je tussen de 54,- en de 999.- euro, deze prijzen zijn exclusief het festivalticket.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLondon Calling

VIJF NIEUWE ARTIESTEN VOOR LONDON CALLING: O.A....De organisatie van London Calling heeft vandaag een vijftal nieuwe namen...

Paaspop

PAASPOP VULT DANCE-TEMPEL MET O.A. BEN SIMS,... Op Paaspop staat de Stardust dance-tempel op zondag in het teken van techno....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.