Line-up compleet voor CATCH Festival in TivoliVredenburg

CATCH Festival
Line-up compleet voor CATCH Festival in TivoliVredenburg
Door ThomasS op 01 februari 2018 - 13:27 1 De volledige line-up voor het CATCH festival in Utrecht is bekend. Het programma wordt compleet gemaakt door Bicep, Lorenzo Senni, Ceephax Acid Crew, Arp Frique, Day Fly en Tala Drum Corps.

Eerder werden onder andere Fatima Yamaha, Snakehips, George Fitzgerald, Dekmantel Soundsystem, Colin Benders en Ryan Hemsworth al bevestigd voor het indoor elektronicafestival, dat plaatsvindt op zaterdag 24 maart 2018 in TivoliVredenburg.

Op zaterdag 24 maart staat het Utrechtse muziekpaleis TivoliVredenburg voor de vierde keer in het teken van een avontuurlijke line-up vol live-acts en dj's binnen de elektronische muziek. Na drie edities is CATCH niet meer weg te denken uit het Utrechtse nachtleven. Begonnen in 2014 als het kleine broertje van het Amsterdamse PITCH festival, maar al bij de eerste editie bleek het festival prima op eigen benen te kunnen staan en een aanwinst voor Utrecht te zijn.

De early-birds zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor €34,50 (incl. servicekosten & garderobe)

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



loveland

LOVELAND MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND EN LANCEERT...Dit jaar vindt de veertiende editie plaats van Loveland Festival , één van...

Music Meeting Festival news

EERSTE NAMEN MUSIC MEETING BEKEND (O.A. DONNY... Donny McCaslin Group, Flat Earth Society & David Bovée, Saz'Iso en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.