The Killers naar Rock Werchter 2018

The Killers
The Killers naar Rock Werchter 2018
Door op 1 Eerder werden er al headliners als Gorillaz en Pearl Jam bekend gemaakt, vandaag is er nog een naam toegevoegd aan de line-up van Rock Werchter 2018: The Killers! Op vrijdag 6 juli zullen de mannen een show geven als een van de headliners van het festival.

Rock Werchter wordt dit jaar worden gehouden van 5 tot en met 8 juli in Werchter te België. Inmiddels zijn de dagkaarten voor zaterdag 7 juli uitverkocht, maar dagkaarten voor de donderdag, vrijdag en zondag zijn ze nog wel beschikbaar en kosten 102,- euro (incl. servicekosten).

Ook zijn er combitickets beschikbaar, dit ticket geeft je toegang op alle dagen van het festival en kost 238,- euro (incl. servicekosten). Via deze link kan je een combiticket kopen. Een ticket voor de camping moet apart worden aangeschaft, hiervoor betaal je 27,50 euro (incl servicekosten).
dranouternews2.jpg

NIEUWE LADING NAMEN VOOR DRANOUTER (O.A. GOGOL...Het Belgische Dranouter heeft een tweede lading namen bekend gemaakt. Eerder...

Lowlands 2018 news

STELLING VAN 'OPPOSITES ATTRACT' BEWEZEN NA... Goed nieuws zo vlak voor Valentijnsdag als je verliefd bent op iemand die je...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.