Eerste namen Vestrock 2018 - o.a. My Baby, Johan, Blaudzun en Millionaire

review: My Baby - 7/12 - Paradiso My Baby
Eerste namen Vestrock 2018 - o.a. My Baby, Johan, Blaudzun en Millionaire
Door sjoertb op 15 februari 2018 - 11:00 1 De festivalorganisatie van Vestrock heeft de eerste namen voor de editie van 2018 vrijgegeven. Op de podia in Hulst spelen dit jaar onder andere My Baby (foto), Johan, Blaudzun, Millionaire, WHITE, Rowwen Heze, Michelle David & The Gospel Sessions, Equal Idiots, Goe Vur In Den Otto, Black Foxxes, Lydmor, Powder For Pigeons, Big Bat en Curt.

De komende maanden worden er meer artiesten bekend van het festivalprogramma.

Vestrock 2018 vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juni. Het is de negende keer dat het festival plaatsvindt. Uniek aan dit festival is dat het op een Zeeuws eiland plaatsvindt en omringd is door middeleeuwse stadswallen.

Kaarten zijn al in de verkoop via Ticketmaster. Tot en met aanstaande zondag kun je nog voor Early Bird-prijzen dagkaarten voor de vrijdag, de zaterdag en combitickets halen. Daarna worden de kaartjes tien euro duurder.
Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

PUKKELPOP-ORGANISATIE LANCEERT NIEUW FESTIVAL:...Het team achter Pukkelpop gaat dit jaar een nieuw festival organiseren. Het...

putrocklogo

VOLLEDIG PROGRAMMA PUTROCK 2018 BEKEND - O.A. DANKO... Op 4 en 5 mei is het tijd voor de 10e editie van Putrock . Putrock is dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.